Opdrachten - hoe wijzig ik de datum waarop het voorbehoud afloopt?

Op het moment dat de datum waarop het voorbehoud verloopt is aangebroken zal de status van de opdracht veranderen van 'Verkocht onder voorbehoud' in 'Verkocht'. Op dat moment is het niet meer mogelijk om de status terug te zetten naar 'Beschikbaar' of 'Verkocht onder voorbehoud'!

Als de datum voorbehoud gewijzigd moet worden is het dus belangrijk om dat te doen voordat de datum die je in Kolibri hebt ingevoerd verlopen is.

Ga om de datum aan te passen naar het tabblad Algemeen en klik bij de status op de knop 'Wijzigen'.

Pas nu in het popschermpje de datum aan en klik op opslaan.