Hoe voeg ik een automatisch antwoord toe aan mijn webmail?

Wanneer je er bijvoorbeeld een weekje lekker tussenuit gaat, of om een andere reden een tijdje niet per e-mail bereikbaar bent, is het handig om een automatisch antwoord in te stellen in je e-mail. In dit artikel ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je deze kunt instellen.

Stap 1

Ga naar http://webmail.housenet.nl/webmail/ en log in met je inloggegevens.

Stap 2

Ga rechtsboven in naar je account en klik op 'opties'.

Stap 3

Ga boven in naar 'Mail' en klik op 'Auto beantwoorder'.

Stap 4

Hier kun je vervolgens de tekst invoeren welke moet worden verstuurd als automatisch antwoord. Bij 'Modus' kan je aangeven of het automatische antwoord éénmaal moet worden verstuurd, of altijd. En vervolgens kun je hier ook aangeven tussen welke datums/periode deze moet worden beantwoord.

Zodra je dit hebt ingevuld, druk je op OK. Je hebt nu een automatisch antwoord ingesteld!