Relaties - hoe beheer ik mijn relatiegroepen?

Een relatie in Kolibri kan tot één of meer z.g. relatiegroepen behoren. Om te zien welke groepen beschikbaar zijn klik je in het overzichtsscherm op het filter "relatiegroep". Je ziet nu een lijst met beschikbare groepen.

Je kunt deze lijst zelf aanpassen of een nieuwe groep toevoegen. Klik hiervoor rechts bovenin Kolibri op je accountnaam en selecteer "Instellingen".

Klik daarna in het linkermenu op "Gebruik" en kies "Relatiegroepen".

Je ziet een lijst met beschikbare relatiegroepen. De groepen die standaard in Kolibri staan herken je aan het ikoon van een slotje aan de rechterkant. Deze groepen kunnen niet verwijderd worden, wel kun je de kleur aanpassen door op het kleurvlak te klikken, en de naam door op de bestaande naam te klikken.

Je kunt zelf een nieuwe groep toevoegen door op het kleurvlakje een kleur te kiezen, een naam voor de nieuwe groep in te voeren en op de groene knop "Relatiegroep toevoegen" te klikken.