Notificatiecentrum Kolibri

Wat is het notificatiecentrum?

In het notificatiecentrum ontvang je belangrijke berichten over (aankomende) gebeurtenissen in Kolibri, zoals:

• Het verlopen van een bankgarantie
  • Het verlopen van een voorbehoud
  • Publicaties die niet gelukt zijn
  • Verjaardagen van relaties

Wanneer je een Housenet website hebt ontvang je ook belangrijke berichten over gebeurtenissen binnen je Housenet website, zoals:

• Bezichtigingsaanvragen
  • Info aanvragen
  • Nieuwe zoekers
  • Nieuwe leads

Waar zie je het notificatiecentrum?

Je ziet het notificatiecentrum rechtsboven in Kolibri. Door op het belletje te klikken open je het notificatiecentrum. Je komt makkelijk bij de instellingen van het notificatiecentrum door op het tandwiel in het notificatiecentrum te klikken.

Je notificaties verwerken

Zodra je een notificatie krijgt kun je ervoor kiezen om via het notificatiescherm direct verschillende acties uit te voeren. Zo kun je bijvoorbeeld direct een taak aanmaken bij de notificatie van het verlopen van het voorbehoud van een opdracht, of een nieuwe relatie maken bij de notificatie van een nieuwe lead die binnenkomt via je website.

Je kunt een taak als 'Verwerkt' markeren door op het 'verwerken' icoon rechtsboven in de notificatie te klikken.

Ook kun je filteren op 'Verwerkte notificaties' door hier rechtsboven in op te klikken.

Notificatiecentrum instellen

Hier stel je in welke notificaties je wel en niet wilt ontvangen en wanneer je ze wilt ontvangen (dat kan zowel voor als na de gebeurtenis zijn). Ook kun je hier instellen welke collega's notificaties voor jou mogen verwerken.

We vinden het prettig om feedback te ontvangen! Heb je een ideeën over hoe we het notificatiecentrum nog beter kunnen maken, of een notificatie die jij graag zou zien, laat het ons dan hier weten.