De instellingen van Kolibri - Gebruik - Relatiegroepen

Je kunt bij een relatie in Kolibri aangeven in welke groep(en) deze valt zodat je eenvoudig een lijst met bijvoorbeeld alle verkopers of met alle huurders kunt inzien.

Standaard staan er al een aantal groepen in Kolibri, deze kun je herkennen aan het ikoontje van een slotje aan de rechterkant.

Je kunt zelf ook groepen toevoegen door een rol in te voeren en een passende kleur voor die rol te kiezen. Zodra je de rol hebt ingevoerd kun je hem toevoegen door op de groene knop "Relatiegroep toevoegen" te klikken.

je kunt nu relaties aan deze nieuwe groep toevoegen.

Je kunt zelf toegevoegde relatiegroepen weer verwijderen door op de drie puntjes aan de rechterkant te klikken en daarna op het rode kruis.