Het opdrachtenoverzicht in Kolibri

Als je het opdrachtenoverzicht opent zie je een overzicht van je panden. In eerste instantie zullen alleen dié opdrachten getoond worden die de status "Opdracht" hebben en die beschikbaar zijn.

Door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant kun je de lijst met opdrachten aanpassen. Wil je alleen je beschikbare particuliere koopopdrachten zien in een bepaalde plaats? Vink de betreffende betreffende filters aan en alleen de opdrachten die aan deze criteria voldoen zullen getoond worden. Bovenin zie je welke filters je gebruikt hebt.

Tenslotte kun je de gefilterde lijst met opdrachten exporteren naar een Excelbestand. Klik hiervoor op de groene knop "Exporteren" en geef daarna aan waar je het bestand wil opslaan.