Het opdracht detailscherm - Algemeen

Als je een opdracht opent kom je in het scherm Algemeen terecht. Hier zie je de belangrijkste zaken in een handig overzicht bij elkaar staan, zoals bouwkundige gegevens, de status, naar welke mediapartners de opdracht gepubliceerd is, de verkoper en de gebeurtenissen betreffende de opdracht. Vanuit dit scherm navigeer je eenvoudig naar meer gedetailleerde gegevens.

Wil je de gegevens van deze opdracht bekijken of bewerken, klik dan op de groene knop "bekijken/bewerken" rechtsboven. Je komt dan in het bewerkingsscherm van de opdracht.

De opties onder de blauwe knop "Acties" zijn afhankelijk van het soort opdracht en de status van de opdracht.