Opdracht - hoe maak ik notities bij een opdracht?

Bij elke opdracht in Kolibri kun je korte notities bijvoegen. klik hiervoor op de gele knop "Notities" aan de rechterkant van het scherm.

Voer vervolgens in het veld "Typ hier je notitie..." je notitie in en druk op Enter. Je notitie is nu opgeslagen en zal in elk scherm van deze opdracht beschikbaar zijn. Door met de cursor op de notitie te gaan staan krijg je de optie om de notitie te bewerken of te verwijderen.