Opdracht - hoe voeg ik overeenkomsten toe aan het dossier?

In het dossier van een opdracht kunnen overeenkomsten en brieven staan die in Kolibri zijn aangemaakt en bestanden die vanaf je computer zijn geüpload.

Overeenkomsten voeg je toe door op de groene knop "Nieuw" links boven te klikken en "Document" te selecteren.

Er opent een scherm waarin alle documenten staan die in Kolibri beschikbaar zijn. Selecteer het juiste document en voer in het eerste tabblad het adres van de opdracht in.

Vul de verdere gegevens in en sla het document op. De overeenkomst is nu toegevoegd aan het dossier van de opdracht.