Opdracht - hoe voeg ik een bestand toe aan het dossier?

In het dossier van een opdracht kunnen overeenkomsten en brieven staan die in Kolibri zijn aangemaakt en bestanden die vanaf je computer zijn geüpload.

Om bestanden naar het dossier te uploaden klik je op het veld "Bestanden uploaden" en navigeert met Windows Verkenner of met Finder (Mac) naar het betreffende bestand. Selecteer dit en klik op "Openen". Het bestand wordt nu toegevoegd aan het dossier.

Je kunt ook rechtstreeks in Windows Verkenner of Finder (Mac) naar het bestand navigeren en het in het veld slepen.