Opdracht - hoe voeg ik een sleutelnummer toe?

Sleutels van opdrachten bewaar je in een sleutelkast. Kolibri gaat er vanuit dat je iedere sleutel een uniek nummer geeft en dat je de lijst met nummers niet bij de sleutels bewaart om te voorkomen dat onbevoegden er achter kunnen komen welke sleutel bij welke opdracht hoort. Je kunt in Kolibri veilig beheren welke sleutel bij welk pand hoort. Als je een sleutel aan een opdracht hebt toegevoegd zetten we dat nummer ook bij afspraken voor die opdracht in je agenda.

Om een sleutelnummer aan een opdracht toe te kennen klik je op tabblad 2 - Adres op de blauwe knop "Sleutelnummer toekennen". Kolibri zal automatisch het eerstvolgende vrije nummer toekennen.

Als het nummer is toegekend krijg je de mogelijkheid om een notitie toe te voegen. Door op het sleutelnummer te klikken kun je het nummer veranderen voor een ander nummer dat nog vrij is. Ook heb je de optie om de sleutel weer te verwijderen.