Opdracht - hoe voeg ik een contactpersoon toe aan het netwerk?

Om een relatie aan het netwerk toe te voegen klik je op de groene knop "Contactpersoon toevoegen" rechts bovenin. Er verschijnt een nieuw veld waarin je de naam van de nieuwe contactpersoon in kunt voeren. In het veld daarnaast kun je de rol van de nieuwe relatie aangeven.

Als je de naam begint te typen zal deze automatisch aangevuld worden vanuit de bestaande relaties in Kolibri. Selecteer de juiste naam of, als het een nieuwe relatie betreft, kies "... toevoegen als nieuwe relatie...". Kies je een al bestaande relatie, klik dan op "Toevoegen".

Kies je voor het toevoegen van een nieuwe relatie dan verschijnt er een schermpje waarin je snel een nieuw contactpersoon kunt toevoegen.