Agenda - hoe voeg ik regelmatig terugkerende afspraken in?

Er zijn afspraken die periodiek terug komen. Om te voorkomen dat je deze steeds weer opnieuw moet invoeren hebben we het mogelijk gemaakt dat je zo'n afspraak één keer aanmaakt en dan een terugkeerpatroon toevoegt. De afspraak zal dan automatisch volgens het door jou ingevoerde patroon in je agenda terugkeren.

Klik op de blauwe knop "Terugkeerpatroon toevoegen".

Je kunt nu de periode waarin de afspraak terugkeert aangeven, op welke dag en wanneer de reeks afspraken begint en eindigt.