Relatie - het scherm Algemeen

Als je het detailscherm van een relatie opent kom je in het tabblad "Algemeen" waarin je in één oogopslag de belangrijkste gegevens ziet.

Onder de naam van de relatie zie je de relatiegroep(en) waar deze onder valt. Aan de rechterkant staan eventueel opdrachten die aan deze relatie zijn gekoppeld, zoekopdrachten die voor deze relatie zijn aangemaakt en taken en agenda afspraken die betrekking hebben op deze relatie.

Door middel van de groene knop "Relatie bewerken" rechtsboven kun je de gegevens van deze relatie bewerken.