Relatie - hoe voeg ik een contactpersoon toe aan een relatie?

Je kunt op een snelle manier contactpersonen toevoegen door op de groene knop "Contactpersoon toevoegen" te klikken.

Door een naam in te typen zoekt Kolibri naar al bestaande relaties en zal het automatisch de gevonden resultaten tonen. Door op het juiste resultaat te klikken wordt de naam ingevuld.

Door daarna op het linkje naast de naam te klikken kun je aangeven wat voor soort relatie het betreft.

Als je een contactpersoon wil toevoegen die nog niet in Kolibri staat krijg je de optie om deze alsnog toe te voegen.