Tiara foutmelding over de garage

Als een opdracht geweigerd wordt door Tiara zie je in het tabblad Marketing - Mediapartners de foutmelding staan. Meestal is dan gelijk duidelijk wat er ingevoerd of aangepast moet worden om de opdracht alsnog richting Funda te sturen maar soms is de foutmelding wat minder helder.

Krijg je bovenstaande foutmelding dan betekent dat dat je hebt aangegeven dat er een garage aanwezig is maar ben je vergeten om aan te geven wat voor soort garage het is. Ga naar het tabblad Opdracht - 1 Ruimtes en Tuinen en klik in het veld Garage op Uitklappen en daarna op Specificaties.

Geef daarna aan om wat voor soort garage het gaat. Vergeet ook niet de afmetingen in te voeren.

Klik op 'Opslaan en sluiten', ga opnieuw naar Marketing - Mediapartners en klik op de knop 'Opnieuw aanbieden' bij Tiara Wonen. Het pand zal opnieuw bij Tiara worden aangeboden, nu met de juiste garagegegevens.