De instellingen van Kolibri - E-mail

Als je voor de eerste keer naar de e-mail instellingen van Kolibri gaat krijg je de mogelijkheid om een eerste e-mailaccount toe te voegen.

Vervolgens vraagt Kolibri naar je e-mail provider. Maak je keuze en vul de gegevens in die nodig zijn voor jouw e-mail provider. Sla tenslotte de gegevens op.

Je hebt nu een e-mail account aan Kolibri gekoppeld dat je terugziet als je Kolibri even ververst. Wil je nog een account koppelen dan kun je op de blauwe knop 'Nieuwe e-mailbox koppelen' klikken.

Als je een e-mailbox gekoppeld hebt kun je daar nog diverse aanpassingen in aanbrengen. Klik op de drie puntjes aan de rechterkant en daarna op het groene potloodikoontje.

In het schermpje dat dan opent kun je aangeven of deze mailbox het standaard e-mailadres waarvandaan mail vanuit Kolibri verstuurd wordt en de map waar gearchiveerde mail wordt opgeslagen.

Verder kun je deze e-mailbox delen met collega's en welke mogelijkheden deze collega's daarbij hebben.