Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Veelgestelde vragen Opdrachten

      Adres kan niet worden gevonden: combinatie postcode + huisnummer niet bekend.

      Soms komt het voor dat je bij het invoeren van een adres in Kolibri de foutmelding krijgt dat het adres niet gevonden kan worden. Dit wordt meestal veroorzaakt door het feit dat de combinatie van postcode en huisnummer nog niet bestaat (b.v. in het geval van nieuwbouw), soms omdat het adres niet in de Kolibri database staat.

       

      Als een postcode + huisnummercombinatie nog niet officieel bekend is, maar de postcode zelf al wel vindbaar is op https://www.postcode.nl/ of https://www.google/com/maps dan kun je het adres in Kolibri invoeren door een postcode + huisnummer combinatie te gebruiken met een huisnummer dat zo dicht mogelijk in de buurt ligt van het gewenste resultaat.  Corrigeer naderhand het huisnummer en je kunt direct verder met de invoer van je object! 

      Mocht de straatnaam wel op  https://www.postcode.nl/  of  https://www.google/com/maps  gevonden kunnen worden maar niet in Kolibri, vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Onze ontwikkelaars zullen de straat en bijbehorende postcode(s) zo snel mogelijk aan Kolibri toevoegen. Uiteraard laten we je dit zo snel mogelijk weten!

      Als een straatnaam op deze manier aan Kolibri is ingevoerd dan kun je hem vinden door de adresvelden in deze volgorde in te vullen:

      1 - Land,
      2 - Provincie,
      3 - Gemeente,
      4 - Plaats en tenslotte
      5 - Straatnaam

      De toegevoegde straatnaam vind je in het dropdownmenu dat verschijnt als je op het veld "Straatnaam" klikt.


      Vul onderstaand formulier in om een straatnaam aan Kolibri toe te laten voegen.


      Bijgewerkt: 01 Mar 2019 10:38 AM
      Nuttig?  
      Help ons met het verbeteren van dit artikel
      0 0