Antwoord op veelgestelde vragen over facturatie en betalingen.

      Sinds januari 2019 maken we gebruik van een nieuw facturatiesysteem. Dat hebben gedaan om je moderner, makkelijker en overzichtelijker te factureren. Er veranderen daardoor wel wat dingen aan de facturatie zoals je die van ons gewend bent.


      Veranderingen aan je facturen
      1. Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een handige link om online te betalen. Benieuwd naar hoe deze mail eruit ziet? We hebben een voorbeeld toegevoegd als bijlage aan deze pagina.
      1. De factuur ziet er anders uit (die voegen we als bijlage toe aan de facturatie mail). Je bekijkt een voorbeeld door hieronder de bijlage 'voorbeeld factuur' te openen.
      1. Je ontvangt slechts 1 factuur vanuit onze handelsnaam Wazzup. Voorheen factureerden we vanuit Venum BV voor Kolibri en vanuit Web Manager BV voor Housenet
       1. Opmerking: Dit geldt niet voor kwartaalabonnementen met afwijkende start data. Neem contact met ons op als je dit wilt laten veranderen!

      Veranderingen aan de facturatiecyclus
      1. Vanaf 1 april versturen we je factuur op de eerste dag van je facturatiecyclus (dat kan maandelijks of per kwartaal zijn).
      2. De facturatiecyclus is afhankelijk van de cyclus van jouw hoofdproduct (Kolibri en/of Housenet). De eventuele add-ons zullen vervolgens dezelfde facturatiecyclus krijgen.

      Veranderingen aan de betaalmethode
      1. Voorheen kon je betalen door handmatig geld over te boeken. Vanaf nu betaal je middels een automatische incasso. Handmatige betalingen worden teruggeboekt en onze oude rekeningnummers zijn niet meer in gebruik.
      1. Via de betaallink in de factuur mail kun je kiezen voor een eenmalige of doorlopende automatische incasso.
      1. Betaalde je voorheen al met een automatische incasso? Dan moet je deze machtiging opnieuw afgeven. We zouden dat graag voor je doen, maar dat mag niet.

      Belangrijke informatie over je bankafschrift
      1. Op je bankafschrift zal staan dat je abonnementskosten door GC re Wazzup zijn geïncasseerd . Geen zorgen, wij zijn het echt. GC staat voor de partner die de incasso's uitvoert.
      1. Het bedrag wordt geïncasseerd door een buitenlands rekeningnummer (beginnend met GB46ZZZSDDBARC...). Geen zorgen, wij zijn het echt. Dit rekeningnummer is van de partner die de incasso's uitvoert.
      1. Op je incassomachtiging zal altijd staan dat het om een terugkerende incasso gaat. Heb je gekozen voor een eenmalige incasso? Geen zorgen, dit gaat over onze abonnementsvormen. Je eenmalige machtiging wordt niet bewaard voor een volgende factuur.

      Doorlopende of eenmalige machtiging

      Door de betaal link te openen kunt u kiezen voor de optie 'Automatische incasso'. Vervolgens kunt u kiezen of u een doorlopende incasso machtiging wilt afgeven door het desbetreffende vinkje aan te zetten of om een éénmalige machtiging af te geven m.b.t. het automatische incasseren van deze factuur. Indien u een éénmalige machtiging wilt afgeven alleen voor deze factuur zet u het vinkje uit. 
      Bijlages (2)
      Bijgewerkt: 18 Apr 2019 10:58 AM
      Nuttig?  
      Help ons met het verbeteren van dit artikel
      0 0