Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Algemeen

      Browserplugins uitschakelen

      Browserplugins die je privacy beschermen op alle websites die je bezoekt worden steeds populairder. In de meeste gevallen werken die plugins fantastisch en zorgen ze ervoor dat je veiliger en sneller gebruikmaakt van alle websites die je bezoekt. In sommige gevallen werken ze minder goed en blokkeren ze functionaliteit waardoor websites niet (goed) kunnen werken. In deze korte handleiding leg ik je uit hoe je bij populaire privacy-browserplugins Kolibri op de vertrouwde lijst zet waardoor je optimaal gebruik kunt maken van Kolibri. 

      In deze handleiding benoemen we de meestgebruikte privacy-plugins. Gebruik je een andere plugin? Laat het ons dan even weten, dan updaten we deze handleiding.

      Waar vind je de browserplugins?
      In bijna alle browsers vind je je plugins op dezelfde plek, rechtsboven in je browserbalk:

      Locatie van browser plugins
      Privacy badger      In Privacy badger kun je Kolibri makkelijk op de vertrouwde lijst zetten door op de 'Privacy Badger' knop te klikken in je menubalk wanneer je Kolibri gebruikt. Kies daarna voor 'Schakel Privacy Badger uit op deze webpagina'.

      Ghostery      In Ghostery zet je Kolibri makkelijk op de vertrouwde lijst door op het 'Ghostery' icoon te klikken in de menubalk. Kies daarna voor 'Vertrouw Website'. Wordt de knop daarna groen? Dan heb je Kolibri toegevoegd aan de vertrouwde lijst.


      Bijgewerkt: 3 dagen geleden
      Nuttig?  
      Help ons met het verbeteren van dit artikel
      1 0