Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Algemeen

      Buddy, de chatbot!      Zoals je misschien al gemerkt had, kan je sinds een tijdje in Kolibri en op onze website met ons chatten. Wij zijn druk bezig om ons supportproces te optimaliseren zodat wij jullie nóg sneller kunnen helpen. Daarom hebben wij nu een extra hulpje ingeschakeld. Namelijk; Buddy! 

      Buddy is onze chatbot die heel veel kennis bezit over Kolibri en Housenet. Buddy kan dus supersnel heel veel vragen die je hebt over Kolibri en Housenet beantwoorden.

      Door Buddy in te zetten voor de veelvoorkomende vragen zorgen we dat er meer tijd overblijft voor de vragen waar je extra hulp bij nodig hebt en waarbij we je langer en beter persoonlijk willen helpen.

      Buddy is pas net live en we hebben Buddy getraind met meer dan 100 vragen die jullie eerder hebben gesteld. Toch kan het voorkomen dat Buddy het antwoord op je vraag niet weet. Je schakelt dan makkelijk door naar een van onze mensen. We updaten Buddy dagelijks, dus heb je dezelfde vraag nog eens? Grote kans dat Buddy het antwoord dan wel weet.

      Leuk! Maar hoe gebruik je de chat?

      In Kolibri kan je eenvoudig met ons chatten door rechts bovenin op 'help' te klikken.
      Vervolgens opent zich onderstaande schermpje. Vanuit hier kan je alle artikelen en uitleg video's vinden over het gebruik van Kolibri en Housenet. Dit kan je eenvoudig doen door op het vergrootglas te klikken en te zoeken op onderwerp of steekwoorden.
       

       

      Kun je het antwoord op je vraag niet terug vinden? Dan kan je onderin klikken op 'Chat'. Je start nu een chat met Buddy.       Mocht Buddy het antwoord op je vraag niet weten, dan kan het zijn dat je vraag wat te lang is, of dat er meerdere vragen in 1 zin staan. Je kunt het dan nog eens proberen óf gelijk doorverbinden met een beschikbare medewerker die je verder helpt.  
      Bijgewerkt: 3 dagen geleden
      Nuttig?  
      Help ons met het verbeteren van dit artikel
      0 0