Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri E-mail Algemeen

      E-mail in Kolibri

      We weten dat een belangrijke reden om Kolibri te gebruiken is dat jij als makelaar alle communicatie met relaties op één plaats kan zien. Daardoor kan iedereen in je kantoor altijd alle relevante contactmomenten zien. Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat, er zijn steeds meer manieren om te communiceren met je relaties. Maar er is nog steeds één manier die iedereen gebruikt, die er sinds het begin van de digitalisering is geweest, en die nog lang zal blijven: e-mail.
        

      Kolibri Mail werkt voor een deel zoals je huidige e-mail software. Dat is fijn, want je hoeft niet meer te wennen omdat iets anders werkt dan dat je al jaren gewend bent. Maar Kolibri zou Kolibri niet zijn als we niet een aantal hele mooie, handige functies hadden toegevoegd. In dit artikel laat ik je er graag alvast drie zien. 

      Het koppelen van je accounts.

      Omdat we geloven in vrijheid binnen Kolibri hebben we het mogelijk gemaakt om Kolibri Mail met vrijwel alle grote e-mail providers te koppelen. Ook wanneer je de e-mail oplossing van je hosting provider gebruikt kun je jouw accounts koppelen aan Kolibri. In de video hieronder laten we je zien hoe je binnen 1 minuut je e-mail account hebt ingesteld.


      E-mails koppelen aan relaties en opdrachten

      Zoals we eerder noemden weten wij dat het ontzettend belangrijk is dat jij als makelaar alle communicatie met relaties en over opdrachten op één plek kan zien. We hebben het in Kolibri Mail ontzettend makkelijk gemaakt om je e-mails te koppelen aan relaties en opdrachten. In deze video laat ik je zien hoe je dat met 1 klik kan doen.
        

      Na het koppelen van een e-mail aan een relatie en opdracht kun je in de mail in de tijdlijn altijd terugvinden, zelfs wanneer je de e-mail uit je inbox hebt verwijderd.


      Reageren op e-mail met snelteksten

      Natuurlijk kun je in Kolibri Mail op e-mails reageren en ze schrijven zoals je gewend bent van je huidige e-mail software. Omdat je geen tijd hebt om keer op keer dezelfde tekst in je e-mail te schrijven hebben we een functionaliteit die je nu al gebruikt voor facturen en documenten toegevoegd aan e-mail;  snelteksten  (lees hier meer over hoe snelteksten werken).
              Binnenkort breiden we de snelteksten in e-mail uit met mergevelden, waardoor je nog minder zelf hoeft te doen. Met mergevelden worden, bijvoorbeeld, de namen, locaties en datums van afspraken automatisch ingevuld. 

      We kunnen je hulp goed gebruiken

      Wij vinden Kolibri Mail nu heel mooi, maar we zijn benieuwd naar alle creatieve ideeën die jij verzint wanneer je Kolibri Mail dagelijks gebruikt. Heb je een goed idee? Laat het ons weten.
        

      Bijgewerkt: 09 Aug 2019 06:14 PM
      Nuttig?  
      Help ons met het verbeteren van dit artikel
      0 0