Instellingen voor Housenet e-mailadressen

Vanaf januari 2020 maakt Housenet gebruik van een nieuwe e-mailservice voor nieuwe domeinnamen. Hieronder staan de serverinstellingen die je nodig hebt om je e-mailprogramma in te stellen.

Maak je gebruik van z.g. POP3 voor je inkomende mail, gebruik dan de volgende instellingen (Het gebruik van POP wordt afgeraden , aangezien email hierdoor 'zo maar kan verdwijnen'. Gebruik IMAP in plaats van POP om dit te voorkomen. ):

Service
            Poort
            Connection security
            Gebruikersnaam : bv. naam@bedrijfsnaam.nl

Wachtwoord : je wachtwoord

Uitgaande mail

smtp.mailking24.com
            SMTP
            465 (in case of problems, try port 25 or 587 with STARTTLS option)
            SSL

Inkomende mail

pop.mailking24.com
            POP3
            995
            TLS

Als je gebruikt maakt van IMAP voor je inkomende mail dan gebruik je onderstaande instellingen:

Service
            Poort
            Connection security
            Gebruikersnaam: bv.   naam@bedrijfsnaam.nl

Wachtwoord  : je wachtwoord

Uitgaande mail

smtp.mailking24.com
            SMTP
            465 (in case of problems, try port 25 or 587 with STARTTLS option)

SSL

Inkomende mail

imap.mailking24.com
            IMAP
            993
            TLS

Je kunt natuurlijk altijd gebruik maken van de webmail om mail op te halen of te versturen. Ga hiervoor naar  https://webmail.mailking24.com  en log in met de door ons verstrekte inloggegevens.

Bijgewerkt: 3 dagen geleden