Helpcentrum Kolibri en Housenet Housenet Handleidingen

      Een contactpagina maken

      De contactpagina van je Housenet website bevat standaard de contactgegevens van jouw kantoor en een contactformulier.

      Hieronder zie je hoe die pagina er uit ziet. Bij  (1)  staan jouw contactgegevens en bij  (2) wordt het standaard contactformulier getoond.


       

      Een contact pagina maken

      Log in op het CMS van je  Housenet website.
        

      Klik op "Modules  (1) Organisatie (2)"  en vul alle gegevens van je kantoor in  (3).      Bij "Meer informatie" kun je wat meer over jullie kantoor vertellen, zoals bijvoorbeeld jullie openingstijden. Dit wordt op de website tussen de contactgegevens en het formulier getoond. Is je website meertalig, vergeet dan niet om rechtsboven op het taalvlaggetje te klikken om deze informatie ook in die taal op de website te plaatsen.       Als jullie gebruik maken van Social Media dan kun je vervolgens de links naar jullie Social Media pagina's invoeren. Zorg er wel voor dat deze links beginnen met " https:// ", dus " https://www.facebook.com/mijn-facebook-pagina".
        

      Wil je dat de logootjes van je Social Media op de website getoond worden, vink dan ook de betreffende media aan bij "Social Media Instellingen". De logootjes linken dan door naar de pagina's die je hierboven  hebt ingevuld.
              Als laatste  geef je aan wanneer jullie beschikbaar zijn voor bezichtigingen. Dit is gekoppeld aan de functionaliteit waarbij een website bezoeker bij een object op je website een bezichtiging kan aanvragen.      Als je alle gegevens hebt ingevoerd sla je de pagina op. 


      De volgende stap is er voor zorgen dat je contactgegevens daadwerkelijk op de website zichtbaar worden. Maak hiervoor een systeempagina aan. Hoe je deze pagina maakt vind je hier. Let op, bij de keuze 'Welke Housenet functionaliteit wil je op deze pagina gebruiken? ' kies je voor: 'Een pagina met met contact formulier dat je bezoekers kunnen invullen'.

      Bijgewerkt: 06 Sep 2019 03:35 PM
      Nuttig?  
      Help ons met het verbeteren van dit artikel
      0 0