Een Housenet e-mail account toevoegen aan Outlook

Als je domeinnaam door ons (Wazzup) beheerd wordt heb je de beschikking over één of meerdere e-mail accounts. In deze handleiding lees je wat dit inhoudt en hoe je Outlook moet instellen.

Voordelen van een Housenet e-mail account:

• E-mailadres met eigen domeinnaam
            • 1 GB opslag en mogelijkheid om dit uit te breiden tot 10 GB
            • IMAP ondersteuning
            • Inclusief anti-spam
            • Mogelijkheid om in te loggen via webmail
            • Onbeperkt aantal aliassen
            • Inclusief back-up (tot 30 dagen terug)
            • Doorsturen naar een andere mailbox is mogelijk
            • Je hoeft zelf geen mail server op kantoor te plaatsen, wij slaan e-mail op in een datacentrum in Nederland
            • E-mailadressen zijn geschikt voor Kolibri Mail

Hoe voeg ik een account toe aan Outlook?

Klik linksboven in Outlook op het tabje 'Bestand'.

Je komt nu in het scherm met je accountgegevens. Klik op de knop 'Account toevoegen'.

Vul in het pop-up schermpje het e-mailadres in en klik op 'Geavanceerde opties'. Vink aan dat je je account handmatig wil instellen.
            Kies vervolgens voor IMAP.
            Vervolgens vul je de gegevens voor de inkomende en uitgaande e-mail in zoals ze in onderstaand screenshot en tabel staan en klik je op 'Volgende':

Inkomende e-mail

Server
            imap.wazzupmail.com
            Poort
            993
            Gebruikersnaam
            je eigen e-mailadres
            Wachtwoord
            je eigen wachtwoord

Uitgaande e-mail

Server
            smtp.wazzupmail.com
            Poort
            465
            Gebruikersnaam
            je eigen e-mailadres
            Wachtwoord
            je eigen wachtwoord

Voer vervolgens het wachtwoord in dat je van ons hebt gekregen en maak verbinding. Je account is nu toegevoegd aan Outlook!

Bijgewerkt: 12 Mar 2019 12:41 PM