Helpcentrum Kolibri en Housenet Venum Veelgestelde vragen

      Een object dupliceren in Venum

      Je hebt een object eerder in de verkoop/verhuur gehad en je wilt deze opnieuw in de verkoop/verhuur zetten? Dan wil je natuurlijk niet alle gegevens van het object en alle foto's weer opnieuw invoeren. Dat is ook niet nodig. Venum bewaart namelijk deze gegevens voor je.

      In onderstaande stappen staat uitgelegd hoe je een object dupliceert. 

      1. Object is ingetrokken, verkocht of verhuurd
      Om te beginnen moet het betreffende object eerst de status 'Ingetrokken, Verhuurd of Verkocht' (1) hebben. En op tabblad 1: Algemeen moet de status op 'Afgerond' (2) staan. Dit is nodig om het object te kunnen archiveren. Klik op 'Opslaan' en sluit het object af.


       


       

      2. Object archiveren
      We gaan nu het object verplaatsen naar het Archief. Je hebt net het object afgesloten, dit object staat nu weer in het overzicht van al jouw objecten. Klik met je rechter muisknop op het pand en kies voor 'Archiveren' (1). Je krijgt de vraag om te bevestigen dat je dit object wilt archiveren. Klik hier op 'Ja'. Het object is nu gearchiveerd. 


       

      3. Het gearchiveerde object dupliceren
      Vanuit het archief kan je nu het object dupliceren. Daarbij maak je een copy van het object. Zet een vinkje voor 'toon archief' (1). Je kan nu het archiveerde object opzoeken. Klik nu met je rechter muisknop op het object en kies voor 'dupliceren naar koop object' (of huur object) (2).

       

      4. Het object in opdracht zetten
      Het object dat je zojuist hebt gedupliceerd opent direct. Let op! Het object heeft de status 'Concept' (1). Zodra je de status op 'Opdracht' zet zal het object weer geactiveerd worden voor internet plaatsing en doorgestuurd worden naar onder andere Funda en je eigen website. 


       

      Bijgewerkt: 28 Dec 2018 04:25 PM
      Nuttig?  
      Help ons met het verbeteren van dit artikel
      0 0