Een Open Huis pagina maken

Op je Housenet website kunnen bezoekers zoeken op panden met een Open huis. En jij kunt makkelijk een pagina op je website plaatsen waarop die panden getoond worden. Volg onderstaande stappen om een 'Open huis' pagina te maken, waarbij we ervan uitgaan dat je in je software panden hebt aangemerkt met een open huis.

Open je website en ga naar de pagina waarop uitgebreid gezocht kan worden. Op deze pagina klik je op het plusje (+) in het veld "Bijzonderheden", zodat dit uitklapt. Zet een vinkje in het veldje bij "Open huis" en klik op de knop "X objecten gevonden".

Je gaat nu naar de pagina waarop je Open Huis panden te zien zijn. Maar je wil natuurlijk ook een menu item aanmaken, zodat bezoekers met één klik op deze pagina terecht komen in plaats van dat ze bovenstaand proces moeten doorlopen. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Kopieer de URL van de pagina met de Open Huis panden.

Log in op het CMS van je website , en ga naar "Pagina's - Hoofdmenu". Klik rechtsboven op "Nieuw" en selecteer "Link naar andere website".

In het scherm dat opent vul je de naam in zoals je die in het menu terug wil zien en in het veld "Link:" plak je de link van de pagina die je van je website gekopieerd hebt. Deze link zal er als volgt uitzien: https://www.jouw-website.nl/woningaanbod/koop?musthaveopenhouse=true . Verwijder hiervan je volledige domeinnaam zodat je het volgende overhoudt: /woningaanbod/koop?musthaveopenhouse=true.

Klik op opslaan en je pagina staat in het CMS. Het enige dat je nog te doen staat is om het menu item in het CMS naar de plaats te slepen waar je hem in het menu van je website terug wil zien.

Bijgewerkt: 31 Jan 2019 03:01 PM