Helpcentrum Kolibri en Housenet Housenet Handleidingen

      Een pagina maken waarop je je vestigingen toont

      Op je Housenet website kun je heel eenvoudig zelf de vestigingen van je bedrijf aan je website toevoegen, wijzigen of verwijderen.


      Klik in het CMS van je website op "Modules" 
      (1) en daarna in het uitgeklapte menu op "Vestigingen" (2). Je komt dan in het scherm met een overzicht van je vestigingen. Komen je vestigingen uit Kolibri dan geeft het CMS aan dat de gegevens uit je software komen (3), gebruik je geen Kolibri dan zijn de vestigingen hier handmatig  ingevoerd (4). In dit overzicht kun je door een vinkje in het veld "Toon op website" (5) te zetten de betreffende vestiging op je website tonen.


      Als je een vestiging toe wil voegen dan klik je rechtsboven op "Nieuw" (6).


      Als je een vestiging wilt verwijderen vink je het vakje dat voor die vestiging staat aan 
      (7) en klik je op "Permanent verwijderen" (8). De vestiging zal uit de lijst verdwijnen en niet meer op de site getoond worden.


      Wil je een vestiging wijzigen dan klik je de vestiging zelf aan in de lijst waarna je hem kunt aanpassen.      Wil je een vestiging bewerken waarvan de gegevens vanuit Kolibri  komen dan zijn er twee mogelijkheden. Je kunt je vestigingsgegevens in Kolibri aanpassen óf je vinkt het veldje aan in het veld "Importeren blokkeren". Vanaf dat moment worden de gegevens die hier zijn ingevoerd getoond, niet meer de gegevens zoals ze in je software staan.
      Als je meerdere kantoren hebt kun je in dit scherm een keuze maken onder welk kantoor deze vestiging valt. Verder kun je hier ook een foto van de vestiging uploaden.


      Het enige dat nu nog moet gebeuren is een pagina maken die je vestigingen ook daadwerkelijk op je website toont. Hiervoor maak je een systeempagina aan in het CMS. Hoe je een systeempagina maakt wordt uitgebreid beschreven op de pagina "Een systeempagina maken". Bij de vraag "Welke Housenet functionaliteit wil je op deze pagina gebruiken?" kies je dan voor: "Een pagina waarop je vestigingen worden getoond".

      Bijgewerkt: 05 Sep 2019 06:43 PM
      Nuttig?  
      Help ons met het verbeteren van dit artikel
      0 0