Een pagina met recent verkochte panden

Housenet kent geen aparte module om je verkochte panden op een aparte pagina te tonen. Echter, maak je geen gebruik van de testimonial module op je website en gebruik je Kolibri om je panden in te voeren dan kun je deze module gebruiken om toch een pagina met verkochte panden aan te maken.

Als eerste ga je naar het CMS van je website om een nieuwe systeempagina aan te maken. Ga hiervoor naar Pagina's - Hoofdmenu (1) en klik rechtsboven op de knop "Nieuw". Selecteer "Systeempagina" (2).

Je komt nu in het eerste tabje van het bewerkingsscherm, "Eigenschappen." Wat je hier het beste in kunt voeren staat beschreven op de pagina "Een systeempagina maken". Heb je de velden in deze tab ingevoerd dan klik je op "Volgende". Je zit nu in de tab "Inhoud" waar je aangeeft dat op deze pagina de referenties getoond moeten worden.

Klik hiervoor op het pijltje naast het veld onder "Welke Housenet functionaliteit wil je op deze pagina gebruiken?" en selecteer "Een pagina waarop je testimonials worden getoond".

Vul hierna het veld "Titel" in (dit wordt de titel van deze pagina op je website) en eventueel nog het veld "Tekst". Deze tekst zal op je website boven de testimonials getoond worden.

Een uitgebreide uitleg van de overige tabs op deze pagina staat op de pagina "Een systeempagina maken".

Vervolgens wil je natuurlijk dat er ook daadwerkelijk verkochte panden op de website verschijnen. Hoe je vanuit Kolibri je verkochte panden naar deze pagina stuurt lees je op de pagina "Hoe plaats ik een testimonial op mijn website?".

Het uiteindelijke resultaat ziet er dan als volgt uit op je website:

Bijgewerkt: 01 Mar 2019 01:23 PM