Funda beoordelingen op mijn website

Wanneer je op Funda.nl goede beoordelingen krijg wil je die natuurlijk graag op je website tonen. Dit kun je eenvoudig zelf doen door onderstaande stappen uit te voeren.

Vraag bij Funda de code voor de beoordelingen widget op.

Maak een pagina aan zoals beschreven op de pagina "Een tekstpagina maken".

In tabblad 2 - Hoofdtekst klik je onderaan het tekstveld op het ikoontje met de twee haakjes (zie screenshot). Je komt nu in de HTML weergave van de tekst. Plak de code die je van Funda ontvangen hebt in het tekstveld en klik op "Wijzigingen toepassen" om de pagina op te slaan en verder te bewerken of op "Opslaan en sluiten".

Bijgewerkt: 12 Mar 2019 12:58 PM