Het plaatsen van de Facebook meetpixel van Moving Digital

Het plaatsen van de Facebook meetpixel op je Housenet website is heel eenvoudig. Log in op het CMS van je website en ga in het menu aan de linkerkant naar "Instellingen - Website".

Klik dan rechtsboven op het tabje "Aangepast site script" en vervolgens op de knop "Klik om te bewerken...".

Kopieer de code uit het blauwe vlak hieronder:

<!-- Facebook Pixel -->

{% if listing.objectcode != null and listing.objectcode != blank %}

<script>

kmhPixel = [{

'objectIdentifier': '{{listing.objectcode}}'

}];

</script>

{% endif %}

<!-- KMH pixel -->

<noscript><iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-PX4GN2"height="0 " width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript> <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':

new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='//www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f) ; })(window,document,'script','kmhPixel','GTM-PX4GN2');</script>

<!-- End KMH pixel -->

<!-- End Facebook Pixel -->

Vervolgens plak je de zojuist gekopieerde code in het veld " Aangepast site script voor bovenin de body " en klikt op Opslaan. De meetpixel is nu aan je website toegevoegd.

Bijgewerkt: 26 Mar 2019 01:18 PM