Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Opdrachten Acties

Hoe meld ik een opdracht af?

Het kan voorkomen dat je een opdracht af wil melden zonder dat deze verkocht of verhuurd is. Ga hiervoor bij de opdracht naat tabblad 1 - Algemeen (1) en klik op de blauwe knop 'Opties' (2). Vervolgens selecteer je 'Intrekken' (3).

In het schermpje dat dan opent selecteer je de reden van intrekking en klikt op 'Opdracht intrekken'.

De status van de opdracht veranderd naar 'Ingetrokken' en de opdracht zal bij de diverse mediapartners worden afgemeld.