Helpcentrum Kolibri en Housenet Housenet Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik een script op mijn website?

Je kunt er als makelaar voor kiezen om bepaalde widgets, cookies of andere functionaliteiten toe te voegen. Vaak wordt er dan contact gezocht met een organisatie die hierin gespecialiseerd is. Zij leveren dan een stukje code aan.

Vervolgens kun je deze in het Housenet CMS eenvoudig toevoegen. Je hoeft daarvoor geen technische kennis te hebben.

Hoe plaats ik een script?

- Ga naar het CMS van je website en log in met je Housenet inloggegevens.

- Klik in het linkermenu op "Instellingen" en selecteer "Website".

- Klik rechts bovenin op "Aangepast site script".

Je ziet nu drie velden waar je het script kunt invoeren, "Aangepast site script voor de header". "Aangepast site script voor bovenin de body" en "Aangepast sitescript". De partij die de code heeft aangeleverd zal vaak ook aangeven waar het script geplaatst moet worden.

Klik rechtsboven op de knop "Klik om te bewerken..." en plak vervolgens het script in het aangegeven veld. Klik op "Opslaan" en het script is in de website geplaatst.