Hoe zet ik een project op mijn website?

Om nieuwbouwprojecten op je website te zetten moet je deze invoeren in je software.  Werk je met Kolibri? Klik dan hier  om te zien hoe je een project in Kolibri invoert. Maak je gebruik van andere software, neem dan contact met ons op.  Wij vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Projecten op mijn website:

Om de projecten zichtbaar te maken op je website maak je in het CMS van je website een systeempagina aan. Op de pagina "Een systeempagina maken" staat een uitgebreide beschrijving hoe je dat doet.

In de tab "Hoofdtekst" geef je aan welke module er op de pagina getoond moet worden, in dit geval dus "Een webpagina met nieuwbouwprojecten".

Je hebt nu een systeem pagina gemaakt die ervoor zorgt dat jouw nieuwbouwprojecten op je website getoond worden. De projecten, woning type en bouwnummers worden zien er als volgt uit:

Zoekmodule:

Er verschijnt een knop die linkt naar de nieuwbouw projecten.

Projecten overzicht:

Dit is de overzicht pagina met nieuwbouw projecten.
            1.
            Hier staan alle  Nieuwbouw projecten  onder elkaar.
            2.
            Klik aan de rechter kant van het project op ' één objecttype '. En klik vervolgens op het type om deze te openen.

Project pagina met woning type:

Op deze pagina staat alle informatie over het project.
            1.  Informatie over het  project
            2.  Hier staan de  objecttype  onder elkaar.
            3.  Klik op een  bouwnummer/object  dat onder dit type valt om dit object te openen.

Bijgewerkt: 7 dagen geleden