Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Project

Publiceren zonder objecttypes en bouwnummers

Een nieuwbouwproject bevat vaak objectypes en bouwnummers maar soms komt het voor dat je alleen het project wil publiceren zonder de types en bouwnummers.

Om een project zonder types en bouwnummers te publiceren volg je 'Stap 1 - het project invoeren' zoals beschreven op de pagina Project invoeren en publiceer je het project. Klik hiervoor in het publicatiescherm op de blauwe knop 'Project publiceren' (niet op de groene knop 'Project publiceren en objecttypen invullen'!)

Bijgewerkt: 08 Aug 2019 06:59 PM