Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Instellingen Mijn bedrijf

Koppelen van medewerkers aan een vestiging

In Kolibri staan al je medewerkers die van Kolibri gebruik maken. Je vindt ze bij je instellingen (1) onder "Mijn bedrijf - Medewerkers" (2). Heeft je kantoor meerdere vestigingen dan wil je natuurlijk je medewerkers koppelen aan de vestiging waar ze bij horen.

Ga hiervoor naar "Mijn bedrijf - Vestigingen" (3) en selecteer de vestiging waaraan je een medewerker wil toevoegen (4).

Je komt nu in het overzichtscherm van de betreffende vestiging. Klik in het menu aan de linkerkant op "Medewerkers" (5) en dan linksboven op "Medewerker toevoegen" (6).

Typ de naam van de medewerker die je aan deze vestiging wil toevoegen in het tekstveld en selecteer de naam van de medewerker die door Kolibri gevonden wordt. Klik op de groene knop "Toevoegen" rechts naast de naam van de medewerker en deze is nu gekoppeld aan de vestiging.

Wil je een medewerker bij een vestiging verwijderen dan klik je op de drie puntjes rechts naast de medewerker en vervolgens op het blauwe ikoontje.