Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Algemeen

Nieuw in Kolibri

Allereerst, welkom bij de club! Leuk dat je aan de slag gaat met Kolibri.

Wij op onze support afdeling doen er alles aan om je tevreden te houden en zo snel mogelijk te kunnen helpen. Hieronder leggen we je uit op welke manieren je antwoorden kunt vinden op je vragen en hoe je met ons in contact kunt komen, zodat je nooit met je handen in het haar hoeft te zitten.

Help!
            Goed om te weten: wanneer je Kolibri geopend hebt, heb je helemaal rechtsboven in een 'help' knop. Zodra je daar op klikt kom je terecht op onze support pagina. Hier vind je alle handleidingen en antwoorden op je vragen. Bij veel van deze handleidingen staan ook uitleg video's.

Ook vind je hier uitleg over de basisfunctionaliteiten in Kolibri.

Chat met ons
            Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Dan kan je op deze pagina ook met ons chatten. Dit kan je doen door links onderaan op het volgende icoontje te klikken.

Vanuit deze chat kunnen wij ook live meekijken op je scherm. Hiervoor klik je in de chat eerst op de drie puntjes, en vervolgens op 'scherm delen' zoals hieronder:

We doen er alles aan om deze chat zoveel mogelijk te bemannen en antwoorden zo snel als dat we kunnen. Omdat wij sneller groeien dan soms bij te houden is, lukt het niet altijd om de chat direct te beantwoorden. De chats worden gelukkig altijd bewaard en automatisch naar een ticket geconverteerd zodat wij hier later op terug kunnen komen. Je zult dan per e-mail van ons bericht krijgen.

Hulp op afstand
            Soms kan het voorkomen dat je ergens even niet uitkomt. Geen probleem! Wij bieden hulp op afstand. Via Teamviewer kunnen wij meekijken op jouw scherm. Handig als je dit alvast op je computer hebt geïnstalleerd. Deze kan je hier downloaden. Zodra je Teamviewer opent zie je je Partner ID en je wachtwoord staan, deze hebben wij van je nodig om mee te kunnen kijken.

Een ticket indienen
            Ook kan je vanaf de support pagina gelijk een ticket indienen, door boven in de pagina te klikken op 'Een ticket indienen'. Wij krijgen dit ticket dan binnen op onze support afdeling.

Uitleg video's
            Daarnaast kan je ook altijd kijken op ons YouTube kanaal waar je een overzicht vind van alle video's over Kolibri. De video's zijn nog in de maak, dus deze zullen nog worden aangevuld!

Aan de slag
            De belangrijkste functionaliteiten binnen Kolibri worden in onderstaande video doorgenomen. Mocht je het uitgebreide artikel willen lezen? Dan kan dat hier

Kolibri instellen
            Om te leren hoe je Kolibri kunt instellen kan je onderstaande video bekijken of uiteraard ook het uitgebreide artikel lezen.

Een opdracht invoeren
            Wanneer je voor het eerst een woning aanmeld, is het handig om deze video eerst te bekijken. Kijk je liever de video's stap voor stap met daarbij geschreven uitleg? Dan wil ik je graag doorverwijzen naar dit artikel

Bijgewerkt: 12 Apr 2019 06:07 PM