Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Documenten

Overeenkomsten, bemiddelingsopdrachten en lijst van zaken toevoegen

In het dossier van een opdracht staan documenten (zoals overeenkomsten, bemiddelingsopdrachten en een lijst van zaken) en brieven die in Kolibri zijn aangemaakt en bestanden die vanaf je computer zijn geüpload.

Overeenkomsten voeg je toe door op de groene knop "Nieuw" links boven te klikken en "Document" te selecteren.

Er opent een scherm waarin alle documenten staan die in Kolibri beschikbaar zijn. Selecteer het juiste document en voer in het eerste tabblad het adres van de opdracht in. Het document wordt nu automatisch toegevoegd aan het dossier van de opdracht.

Vul vervolgens de naam of namen in van eventuele relaties zodat het document ook toegevoegd wordt aan het dossier van die relatie(s).

Vul de verdere gegevens in en sla het document op. De overeenkomst is nu toegevoegd aan het dossier van de opdracht en eventuele relatie(s).