Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Opdrachten Invoeren/bewerken

Open huis toevoegen

Als er sprake is van een Open huis wil je natuurlijk dat er zo veel mogelijk geinteresseerde bezoekers op afkomen, dus hoe meer aandacht, hoe beter. In Kolibri kun je bij een opdracht aangeven dat er een Open huis is zodat dit doorgestuurd wordt naar je website en naar de mediapartners bij wie deze opdracht gepubliceerd is.

Om aan te geven dat er een Open huis is ga je in het bewerkingsscherm van de opdracht naar tabblad 5 - Marketing en klikt aan de rechterkant van het scherm op de knop "Open huis". Voer vervolgens de datum en de tijd in. Voeg eventueel nog een kort advertentietekstje toe en klik bovenin op "Opslaan".

Heb je een Housenet website dan heb je de mogelijkheid om een speciale pagina te maken met daarop alle panden die een Open huis hebben!

Bijgewerkt: 12 Apr 2019 04:39 PM