Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Opdrachten Presentaties & Brochures

Raampresentaties afdrukken

In Kolibri heb je de mogelijkheid om bij je opdrachten raampresentaties af te drukken. Open hiervoor de betreffende opdracht en klik op de blauwe knop 'Opties', rechts bovenin. Selecteer de optie "Raampresentatie afdrukken"

In het scherm dat dan opent heb je de mogelijkheid om uit meerdere templates te kiezen door links bovenin op het templateveld te klikken.

Heb je de juiste templatekeuze gemaakt dan kun je de raampresentatie uitprinten door op de groene knop 'Afdrukken' rechts onderin te klikken. Ook kun je de raampresentatie downloaden door rechts bovenin op de knop 'Downloaden' te klikken.

Hoe je templates er uitzien is afhankelijk van je brancheorganisatie, elke organisatie heeft zijn eigen templates.
            Bijgewerkt: 08 Aug 2019 02:23 PM