Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Handleidingen Opdrachten

Opdrachten - toevoegen van kamers bij een opdracht

In het bewerkingsscherm van een opdracht vind je in tabblad 4 - Opdracht de mogelijkheid om het aantal woonlagen en de kamers van de opdracht in te voeren of aan te passen.

Hieronder leg ik je in het kort uit hoe je een kamer kunt toevoegen en specificeren aan een bestaande opdracht. Een uitgebreide beschrijving van woonlagen en ruimtes in Kolibri lees je op de pagina  Opdrachten - woonlagen en ruimtes .

Klik bij de woonlaag waaraan je de kamer wil toevoegen op de knop "Ruimte toevoegen" en selecteer vervolgens aan de rechterkant wat voor type kamer het betreft.

Voer vervolgens de details van de zojuist toegevoegde kamer in (1) en klik rechtsboven op de knop "Opslaan" om de opdracht verder te bewerken (2) of op de knop "Opslaan en sluiten" om je wijzigingen op te slaan en het bewerkingsscherm te sluiten (3) .

Let op: aan elke woonlaag kunnen meerder woonkamers of slaapkamers worden toegevoegd maar van de overige types ruimte mag er maar één van elk type per woonlaag worden toegevoegd. Er mogen dus geen twee badkamers of toiletten etc. op een woonlaag worden ingevoerd want Tiara zal de opdracht weigeren en niet naar Funda publiceren.

Bijgewerkt: 7 uur geleden