Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Opdrachten Publiceren

Verbergen op Funda

Het kan voorkomen dat je een opdracht wilt publiceren naar b.v. je eigen website nog voordat het op Funda wordt getoond. Daarom is er een mogelijkheid in Kolibri om aan te geven dat de opdracht niet op Funda getoond moet worden, met eventueel de datum waarop het alsnog naar Funda gestuurd zal worden.

Let op, dit is alleen mogelijk voor opdrachten die nog niet gepubliceerd zijn. Is een opdracht eenmaal naar Funda gepubliceerd dan kan het niet met terugwerkende kracht alsnog verborgen worden!

Als je een conceptopdracht wil publiceren klik je op de blauwe knop 'Opties' rechts bovenin en selecteer je 'Publiceren'.

Je kunt ook door in het bewerkingsscherm in tabblad 5 - Marketing op de groene knop "Volgende" rechts onderin te klikken naar het publicatiescherm gaan.

In het publicatiescherm staat een schuifje "Verbergen op Funda?". Als je dit naar rechts schuift wordt het blauw en wordt ook de optie "Verbergen tot" getoond. Hier kun je een datum invoeren wanneer de opdracht alsnog op Funda getoond mag worden.