Realworks API koppeling activeren

. Activeren (door de makelaar in Realworks)

De makelaar moet zelf in Realworks de Realworks API voor Wonen, voor BOG en voor Nieuwbouwprojecten activeren. Realworks brengt hier (voor zover wij weten) kosten in rekening.

Het activeren van de API koppeling gaat als volgt:

ACTIVEREN - STAP 1
            In Realworks kies je bij 'Servicedesk' voor 'Marketplace' om vervolgens de 'Realworks API (web) BOG', 'Realworks API (web) Wonen' of 'Realworks API (web) Nieuwbouw' te activeren.

ACTIVEREN - STAP 2
            Bij het bestellen van de API koppeling kies je voor Wazzup met als e-mailadres info@wazzupsoftware.com

Zet vinkjes bij alle mogelijke opties onder 'Ophalen'; laat het invoerveld bij 'Toegestane IP adressen' en 'Verzoeken per dag' leeg.

Hier vind je ook een video van Realworks over hoe je in Realworks een API koppeling activeert:

B. Vrijgeven (door de makelaar in Realworks)

Door het activeren van de Realworks API koppelingen heb je nu de mogelijkheid om woningen, bedrijfspanden, nieuwbouwprojecten en/of bouwnummers vrij te geven voor de specifieke koppeling. Zodra een pand/project vrijgegeven is zal deze via de Realworks API door Wazzup Software naar je Housenet website op te halen zijn.

VRIJGEVEN - STAP 1
            Je opent het pand of nieuwbouwproject in Realworks.

VRIJGEVEN - STAP 2
            Ga vervolgens naar tab 'Marketing' en kies voor 'Vrijgave' per 'vandaag' bij de 'Realworks API (web)' publicatie. Binnen enkele minuten zal het pand/project worden vrijgegeven.