Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Algemeen

Tips & Tricks om snel geholpen te worden

Dagelijks denken wij na over hoe we jullie nóg beter en sneller kunnen helpen. Hieronder delen wij graag een aantal tips en tricks hoe wij er samen voor kunnen zorgen om sneller tot de juiste oplossing te komen.

De beste manier om contact met ons op te nemen.

Een chatter is sneller

Klik in Kolibri op '💡help' en je vindt gelijk alle handleidingen, video's en uitleg over Kolibri. Zit het antwoord op je vraag hier niet tussen? Dan kan je gelijk vanuit dit zelfde scherm met ons chatten. Het fijne hieraan is; we kunnen veel sneller informatie verzamelen die we nodig hebben om je te helpen, zonder eerst heen en weer te mailen. Mocht je toch even telefonisch contact willen? Laat dan je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Een video maken van je beeldscherm.

Zoals jullie weten werkt Kolibri het best in nieuwere webbrowsers.  Ons voorkeur gaat uit naar Google Chrome, deze browser biedt namelijk een gratis extensie waarmee je met één druk op de knop eenvoudig een video kan maken van je beeldscherm. Super handig om snel aan ons te laten zien welke knopjes je aanklikte waardoor je een bijvoorbeeld melding kreeg.

De vernieuwde hulpgids raadplegen.

Alles wat je wilt weten over Kolibri!

Wellicht is het jullie al opgevallen dat we het raadplegen van het helpcentrum hebben aangepast. Je kunt nu snel, in Kolibri zelf, eenvoudig zoeken naar alle antwoorden op je vragen. Zoals hier boven al genoemd, kan je door op '💡help' te klikken alle handleidingen/video's vinden over Kolibri. In deze kennisbank kan je eenvoudig zoeken op steekwoorden om vervolgens de bijpassende uitleg te vinden.

Bijgewerkt: 5 dagen geleden