Helpcentrum Kolibri en Housenet Kolibri Opdrachten Financieel

Vraagprijs verbergen

Het kan voorkomen dat je een opdracht op Funda wil plaatsen zonder dat de prijs wordt getoond. Dit kan alleen als je de prijscode op  prijs op aanvraag  zet, in alle andere gevallen zal Funda wel de prijs tonen.

Ga bij het invoeren van een opdracht naar tabblad 3 - Financieel en klik op het veld "Vraagprijs". Selecteer vervolgens "Prijs op aanvraag".

Let op, Funda verwacht wel dat je een prijs invoert maar zal deze niet tonen! We kunnen niet garanderen dat andere mediapartners te vraagprijs ook niet tonen. Wat we daarom adviseren is om bij vraagprijs bijvoorbeeld €1,- in te voeren zodat zeker is dat het niet om een daadwerkelijke vraagprijs gaat. Je kunt dan in bijvoorbeeld in de advertentietekst aangeven dat het 'prijs op aanvraag' betreft.